Alhamdulillah, after 2 month saya guna sabun bidara, skin allergy dah tak ada.  Kulit dah tak kering & parut dah beransur hilang.  Anak sayapun guna sabun bidara juga. Senang…2 in 1. Syampu & shower bath

    PENGGUNA SABUN AURA UNGU

    1st day pakai cleanser, kulit rasa sofT & moist je. Takde rasa kering kasar macam dulu. Celanser ni dia memang rasa fresh & cooling. Takde rasa muka tegang lepas guna. Paling best open pores makin mengecil & parut jerawat makin pudar. Senang nak tanggalkan make up & tak pedihkan mata

    ELIA

    Setiap kali mengandung, kulit muka aku akan menjadi sangat kering.. sampai kadang2 sakit dan gatal terutama di bahagian cheekbone. Set penjagaan muka aku mmg tak membantu. (Walaupon ketika tak mengandung, set tu sgt ok dan sangat melembabkan kulit.) pagi ni aku ternampak sabun aura ungu yg suami simpan di atas rak, dengan izin suami, aku […]

    PUAN FAIZAH, BANGI

    Kulit muka saya ni pada mulanya memang kusam dan berjeragat, dah macam2 pakai tapi hasilnya mengecewakan, dah give up sebenarnya, sabun scrub ni dah seminggu beli baru pakai.. selepas 2 minggu secara tak sangka bos saya tegur, “Mi, apa yang kau pakai sampai muka nampak lain serinya?” Saya just cakap, takde pakai lain, just sabun […]

    Pengguna Facial Scrub Soap Bar
    0
    X