TERMA-TERMA SERTA SYARAT PEMBELIAN

KEPADA PELANGGAN YANG KAMI HORMATI SILA BACA DAN FAHAMI TERMA-TERMA SERTA SYARAT PEMBELIAN & PEMULANGAN TERLEBIH DAHULU

  1. Sebarang urusan pembelian produk yang telah dipersetujui pembeli sahaja.
  2. Sebarang pesanan akan diuruskan setelah pembayaran dilaksanakan terlebih dahulu.
  3. Tiada pemulangan wang bagi mereka yang membatalkan pesanan selepas pembayaran dibuat.
  4. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya produk rosak, hilang atau tidak diterima pelanggan selepas pengesahan penghantaran telah dibuat akibat kecuaian pihak ke-3 (POS LAJU) dan pihak anda sendiri (tiada di rumah ketika Pos Laju datang, salah alamat, penerimaan ditandatangani oleh orang lain seperti kawan, jiran, pihak kolej/pejabat).
  5. Kami hanya menggunakan perkhidmatan kurier POS LAJU untuk urusan penghantaran dan perkhidmatan penghantaran rumah ke rumah hanyalah dilakukan sekitar radius 50 km untuk pembelian bernilai RM200.00 keatas sahaja.
  6. Penghantaran juga hanya akan dibuat selepas pembayaran diterima sudah disahkan (transfer dari acc bank lain mengambil masa 1-3 hari bekerja untuk disahkan/dikreditkan pihak bank).
  7. Pihak kami juga tidak akan bertanggungjawab atas segala risiko, masalah, kesan/akibat dari penggunaan produk2 jualan kami. Jadi sila pastikan anda membeli dengan kerelaan hati, tiada sebarang paksaan dari pihak kami.
  8. Terma-terma serta syarat pembelian ini mungkin diubah atau ditambah dari masa ke semasa bertujuan untuk memudahkan urusan antara pelanggan dan kami.